Daca ati ramas in pana si aveti probleme cu masina, suntem pregatiti sa va ajutam prin mici reparatii pe care le putem efectua pe loc sau va putem tracta pana la cel mai apropiat service.

Încercam sa reducem cât mai mult timpul necesar sa ajungem la dumneavoastra, pentru a diminua disconfortul provocat de problema cu masina.

În anumite cazuri, sunt suficiente mici reparatii sau inlocuirea unor consumabile urgente (combustibil, bujii, anvelope, etc.), iar dumneavoastra va puteti continua calatoria in siguranta sau puteti ajunge la un service, pentru acele defectiuni mai mari pe care nu le putem repara pe loc.

Vom avea grija de dumneavoastra sa nu ramâneti cu masina in pana, oriunde v-ati afla, serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera sunt excelente, datorita avantajelor pe care le oferim:

  • avem personal foarte bine pregatit, gata sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care apar.
    Ati platit o suma mult prea mare pentru masina dumneavoastra ca sa o dati pe mâna unor nepriceputi;
  • avem mai multi conducatori auto, astfel ca mereu va fi la dispozitia dumneavoastra un sofer odihnit.
    Doriti sa ajungeti in siguranta acasa, nu doriti sa riscati nimic datorita starii de oboseala a celui care vine sa va tracteze.

Fie ca ati alimentat gresit cu combustibil, bateria masinii dumneavoastra s-a descarcat sau trebuie sa fie inlocuita, anumite consumabile trebuie sa fie inlocuite, va puteti baza pe serviciile noastre de asistenta rutiera si tractari auto, indiferent care ar fi conditiile meteorologice, anotimpul si indiferent daca este zi si noapte.

Specialistii nostri sunt pregatiti sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care pot sa apara, s-au mai intalnit cu aceste situatii si le-au rezolvat cu succes in trecut pentru alti clienti.

Dintre aceste servicii de asistenta rutiera pe care le prestam, mentionam doar câteva:

  • reparatii minore la fata locului (când avariile sunt minore si nu pun in pericol siguranta pasagerilor);
  • inlocuiri consumabile urgente (anvelope, acumulator, curea alternator, combustibil, etc.);
  • indrumare (tractari auto) catre service-uri auto (colaboram cu service-uri autorizate RAR).

Detinem o autospeciala de tractari special conceputa pentru zone greu accesibile: parcari subterane, spatii restranse etc.

Pentru preturile serviciilor de asistenta rutiera sau mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.